joi, 27 mai 2010

Alexa


Aia e Alexa a meeaaa!
E cea mai nebuna fiinta de pe pamant [bine... nu ma poate depasi :>]. Cu ea ma distrez, cu ea rad pana plang... cu ea fac multe alte chestii [nuu porno :P]. Ideea e ca ma face tot timpu sa rad. E amuzantaa!
Ea stie cine e baiatu' [well.. si moni stie]. Ei i'am zis prima de baiatu'. :)
Whatever, o iubesc :)
Ah... ea e singura care ma anunta cand incepe Driftul si care imi povesteste ce s'a discutat cand uit sa ascult :)
Ti iubiesc, slaidsau meu!

Moni'


Mooni... mama a noua copii si mai asteapta unul. Are inca tatele ferme [i wonder why?] si fericite :).
Copii existenti i'a fatat de curand. I'a numita asa: Ana, Alexa, Lexa [adica io], Karina, Dana, Denisa [zisa si Penisa], Geo, Geo blonda, Alinda. Frumos, nu?
Tatal nostru nebiologic, dar biologic, este Sorin, baiatul care poarta clame si zice ca eu sunt visatoare. Ui ar a hepi big femili.
Moni este un spirit liber. O sa aiba un fratior pe care o sa'l cheme Co[co]lumb. Co[co]lumb Balasa. Si o sa fie nascut de mama ei biologica. Restu sunter dor rude prin alianta. Moni e afona.
Moni are un boyfriend pe nume Andrei Milea. E un scheitaras cu mecla ciudata care zice ca eu sunt sado maso [desigur ca nu sunt!]
Cam atata pana acum. A, si poza cu făţăul lu' Moni:

27mai.

Azi este o zi.
Da' e una dintre cele mai fututacioase zile din viata mizera pe care o duc.
In primu' rand, micii mei discipoli, azi nu l'am vazut pe baiatu'. baiatu' e un personaj complex de care sunt complet indragostita si nu conteaza :-".
Cum spuneam. De ziua de azi. Am dat test la biologie cu trei intrebari futute saracutele de ele, de stia sa raspunda la ele si ultimu boschetar [da boschetar sa fie, nu aurolac, nu cersetor].
In banca mai din fata in care tocmai m'am mutat [din ordinul dirigintei, un alt personaj complex si va zic eu mai tarziu despre] parca e un alt aer, omniscientule! Si e mai groaznic decat in fundul unui abis cu Hannah Montana. Si acolo e chiar groaznic, vreau sa zice.
Ma rog. Cam atat pentru azi, ca a fost o zi naspa. Ma duc la baie sa vad cum mai arat si dupaia beau niste whiskey cu cola. V'am pupat!

Uncategorized

Moni te iubesc!