vineri, 8 octombrie 2010

am o noua dilema: de ce naiba m'am nascut in tara asta plina de pitipoance, cocalari, idioti si retarzi? de ce? de nu m'am putut naste intr'o tara civilizata, unde fetele sa fie puutin mai naturale ca dintii lu' bunica si baietii sa considere inca ca sclipiciu auriu pe un hanorac alb cu blana pa' gluga e de poponari? o tara unde fiecare scoala sa aiba uniforma ca sa nu mai stau eu ore in sir intrebandu'ma cu ce sa ma imbrac. o tara unde drogurile sa nu se comercializeze la fiecare colt de strada. o tara in care, daca ma duc la magazin sa'mi iau un amarat de pix, sa nu gasesc un coridor roz gen "Raiul- Hana Montana" [sau cum se scrie]. o tara unde sa nu ma trezesc la sapte dimineata ca cineva viseaza la niste fiare vechi si urla asta din adancul plamanilot tocmai pe straduta mea. da, o tara ca aia imi trebuie mie. sa ma pot dezvolta, sa'mi pot da examene cambridge PRIN scoala, nu LA scoala, sa fac mate cu unu care sa nu aibe glume idioate, sa merg in excursii si fa diriga [apropo, daca eu, icsulescum, ma duc un weekend cu parintii la munte si printr'o coincidenta sunt cazata la singura pensiune pe un varf de munte cu o profa, vine diriga si face scandal ca am plecat fara ea?]
a, si inca ceva: vreau drept de vot de la 12 ani!

joi, 7 octombrie 2010

Deci da. a inceput scoala [a fost ca in fiecare an]. n'am mai scris de mult.
clasa a7a e altfel. alta gandire, alte perceptii, alte MATERII [iac iac iac]. Alti colegi [da, am doi colegi noi. unu e prost de bubuie si altu pute si e prost- prost in sensu ca nu gandeste cu propria lui minte. si mai e si sefu' clasei]
am fost si de serviciu pe scoala in timpul asta. personal, mi se pare o cruzime sa tii copilasii mici si draguti de gimnaziu sa pazeasca cataloage pe care oricum nu le ia nimeni IN FRIGUL ALA EXTREM DE... FRIGUROS!
Da... si cum mai stau cu sentimentele? nici eu nu stiu. mai bine sa nu ma indragostesc. tre' sa ma concentrez pe scoala. si oricum la ce "destepti si frumosi" sunt astia din scoala... cu siguraaaaanta am din ce alege [oo da].
ce mai e pe la scoala? pai: una bucata diriga crizata ca avem plovere in culori inchise [ce naiba, daca vrea plover alb sa imi cumpere ea, ce n-am pe ce da banii?], un laborator de chimie in care e ca naiba de frig de la mesele alea de gresie, manuale peste manuale, Alinda care viseaza sa se faca gheisa/prostituata traditionala japoneza, Ana care isi tunde claia intr'o ora jumate, si caiete de pregatire suplimentara la romana [sunt olimpica, ce... naiba!]. Ah, si agenda care imi tine gandurile in ordine. Si carnetelul cu citate de dragoste [indispensabil].
Diriga ma bate la cap sa scriu ceva pt revista. Tre' sa fie ceva cu actiune, tocmai ceea ce eu nu pot compune. Daca ma duc cu "nuvela" aia da' dragoste pe care am scris'o o sa zica ca am lut'o de pe net, "ca nici un copil de 13 ani nu stie ce'i aia [iubire]". In capu' ei sunt oficial primu' copil de 13 ani [neimpliniti] care scrie asa ceva! E, na!
Il mai iubesc? Nu, hotarat.