vineri, 3 decembrie 2010

Vesti bune.

Vansurile mele au din[n]ou culoarea NEAGRA asa cum le'a facut mama lor. Probabil ca vantu care batea cand ma duceam la Ana la proiect batea ataaaat de tare in cat a smuls jegu de pe ei [altfel nu'mi explic]

p.s.: Unde duc autobuzele pe care scrie "cursa speciala"?

marți, 30 noiembrie 2010

Toamna a plecat. E prima zi de iarna. Mai sunt 57 de zile pana la ziua mea [ati putea sa nu fiti atat de lipsiti de bun simt si sa'mi ziceti si mie "la multi ani" pe 26 ianuarie, va rog.].
Toamna mi'a provocat multe suferinte [nu ma refer la note]. Si de'aia urasc toamna. Si oficial, de acum voi incerca sa fac ca fiecare secunda sa treaca mai greu, pentru ca cel mai tare imi e frica de toamna lui 2012. Toamna cand scoala o sa fie de domeniul trecutului. Si nu numai scoala, ci si holurile, caloriferele [:))], geamurile, gratiile [:))], bancile, podelele, tabla, colegii, gandurile, sentimentele...
De ce trebuie sa iubesc? E cel mai mare blestem care s'a abatut asupra mea! Dragostea e mai re decat cancerul, ce naiba! Pentru ca dragostea nu se vindeca, e o boala care ramane in noi de la nastere pana la moarte, si n'are nici un remediu.
...Boala pe care o dai tu nu se vindeca niciodata!...

luni, 29 noiembrie 2010

mda. La multi ani pt. Andreii si Andree. iuhu.

da am o nelamurire: de ce este "safntu' Andrei" si nu este "SFANTA Andreea"? Discriminare! Si mai e facuta si de Dumnezeu!