marți, 16 noiembrie 2010


McCruelty: I'm Hatin' It--Learn More.

Chiar imi e mila de puii aia. Ce naiba, sunt doar niste pui! Si noi ii mancam! SA MOR EU DACA MAI MANANC CEVA DE LA MC DONALD'S! Pe bune! Puii aia nici macar nu mor fericiti! Mor fara sa alerge macar un metru pe o campie draguta!
Cum ar fi sa murim cu totii standu cu capu' in jos, constienti fiind de ce ni se intampla, sa ne fie taiate capete si sa simtim chestia asta, apoi cat inca suntem lucizi sa fim scufundati in apa fiarta, sa suferim hemoragii, sa ne rupem oasele... ca saracii pui asta fac!

nu mai calc in nici un mec de acuma!

luni, 15 noiembrie 2010

Tin post. Oficial. Oricine ma vede sau aude mancand mancare de ne-post, il rog sa imi dea o palma peste ceafa de'mi cade ciocolata din mana.
De ce tin post? Si eu ma intreb. Pana la urma, exista si alte metode de sinucidere lenta!. Nu frate, tin post ca atunci cand vine Apocalipsa, Dumnezeu sa ma ia sub aripa lu protectoare ca rasplata ca am tinut acest lung si anevoios POST.
Si tin post ca mama sa nu ma nai intrebe daca vreau snitel, nuggets sau un mec puisor.
Si tin post ca sa demonstrez ca, dupa epilatul cu epilatoru bzz bzz si infiptul cuielor in cap in timp ce mi se administreaza piftie intravenos, rezistarea la tentatii gen ciocolata, crispy strips si omleta e pe locul unu in topul metodelor de tortura.
Am citit io ca cica postul este "un exercitiu de înfrânare a poftelor trupului". Adica... sa nu fac secs, sa n'o pipai pe moni si sa nu mai ies din casa in fusta scurta? Nu inteleg. Ala nu mai e post, e abstinenta.
In fine. O sa traiesc in stare vegetativa o luna, sau cat o mai fi pan'la Craciun, n'oi muri eu!
[daca mor, moni are instructiunile!]