duminică, 31 octombrie 2010

scoala ma omoara. si frigul la fel. si matematica, romana, fizica, engleza, franceza, civica [uimitor, dar da].
ei, da, dragii mei. a venit vremea ["pocaitivavineapocalipsa"]. it's the time. sezonul testelor neanuntate, al compunerilor fara numar fara numar, al cifrelor scrise in prostie pe caietu de mate si a chestiilor scrise aiurea pe penar.
d'abea astept sa vina craciunu [mama nu ma lasa sa sarbatoresc halăuinu ca cica ii aduc io sprite in casa]. sa primesc muulte cadouri, sa ma plimb pe strazi, sa port ghetutele alea super dragute cu blanita si jacheta stil aviator, sa o conving pe mama ca am nevoie de niste fuste de iarna [care, chiar daca sunt scurte pan' la cur tre sa fie dintr'un material mai sold, asa "da iarna"] si sa imi iau multe cizme, ca n'am [destule].
si apoi sa vina revelionu. sa imi creasca paru, sa'mi fac bucle si sa termin sticla de sampanie uitandu'ma la artificii cu Anaa care va avea paru' drept, in timp ce ai mei ies [in 18 ani de la casatorie] pentru prima data la restaurant FARA mine. ha!
ma rog, asta e versiunea cuminte a revelionului. daca n'o sa fiu pe strazi cu vreun BAIAAAT. ceea ce are sanse 0.001% sa se adevereasca. promitator [aha, aha].