miercuri, 5 ianuarie 2011

Prima zi de scoala sacs. Moni are un cos superstar. Ana are paru drept. Diriga... eei, diriga are NERVI.

Acum e nervoasa ca martea de dinaintea vacantei am lipsit de la scoala. Marti 22 decembrie 2010. Si vrea sa ne scada nota la purtare. Da totusi, adica sunt unii care au facut magarii mai mari decat sa lipseasca de la scoala si nimeni nu le-a scazut nota la purtare. So, daca pana si noi, cei mai destepti/cuminti/draguti etc o sa avem nota scazuta la purtare, aia care fumeaza/se bat/fac orice chestie interzisa in scoala... aia ce fac? au media cinci la purtare?
Vorba Alindei, ajungem la liceu si ne intreaba noii colegi: "Ba, pla, da tu de ce ai avut ma noua la purtare intr-a saptea?" noi o sa raspundem "Ca am lipsit pe 22 decembrie 2010"? Wtf?!

Ma rog. Scoala e naspa in general. Prima zi nu e buna in general. N'am ce'i face.

marți, 4 ianuarie 2011

Blocu meu

Blocu meu. Un bloc ca oricare alt bloc de prin Militari. Dar doar ca si constructie! [si acum, inventez un nou proverb] BLOCURILE SE SCHIMBA, VECINII [din pacate] RAMAN.
Pentru ca atunci cand aia de sus nu se imbata si danseaza pe manele apo incep sa borasca apoi bat muuuulte multe snitele pe podea [:))], aia de langa se cearta, aia de la 9 bat in lift mai ceva ca Rapunzel cand sa coboare din turn si alora de jos le mirolaie pisica. Alora de la 3 le latra haita de caini vagabonzi, aia de afara urla "MAMAAAAIEEEEE IMI DAI SI MIE ZECEEEE MIIIII?" si de pe toata strada se aud pocnituri de parca a venit razboiu.
Ora de liniste? Pula.
Desigur, daca eu dau muzica mai tare odata pe an, toti vecinii comploteaza impotriva mea si imi bat la usa zicand "domnisoara, da ce'i aicea, casa de nebuni? se aude pan' la 9!" si mie imi vine sa le'o tai scurt zicand un "luavardracu", dar, fiind, fetita cuminte, dau muzica mai incet 10 minute si dupaia o dau dinou tare si tot asa pana cand... am eu chef.
Ce parere am eu despre asta? Sincer? Pai mie imi vine sa iau o pusca si sa pun in aplicare faza cu "2 iepuri dintr-o lovitura", da putin altfel "2 vecini dintr-o lovitura" :).

duminică, 2 ianuarie 2011

N'am mai scris de un car de ani. Da ma rog, nici n'aveam ce.

Daaa.
Pai ce am mai facut?
Pai...
-am facut Craciunu acas' [ca nici nu prea aveam unde altundeva] si am primit cadouri cu basculanta :))
-am fost la ski si mi'am luxat genunchiu [ce aiurea suna sa'ti luxezi genunchiu-nici nu stiam ca POTI sa'ti luxezi genunchiu] din cauza unui snowboarder PROST PROST PROST si HANDICAPAT si ati prins ideea
-am facut revelionu in familie ca ana mi'a dat teapa :))


Dar nu asta era ideea. Ideea era ca in timp ce schiam printre prosti, am descoperit tipologii de... oameni dastia care se dau pa zapada cu ce apuca.

SCHIORU AVANSAT adica ala care schiaza de la 5 ani si acum are 40, si'a rupt parti ale corpului de vreo 15 ori si cel mai probabil acum e instructor. Da, tipu are tot respectu meu. Stia ca schioru din deal il ocoleste pala din vale, face plugu cu spatele si e un fel de zen master al partiei.

SCHIORU COCALAR e ala care a venit la schi in blugi si geaca de fas si se rupe in figuri in mijlocu partiei. Mai are si pe consoarta sa, SCHIOAREA PITI care isi face meseria in colanti, plovar dala gen rochie si in haina de blana artificiala. Mor cand ii vad. Asta in sensu negativ, nu ca mi'e drag de ei. Cineva sa le faca ceva.

SCHIORU COMETA
cred ca fiecare partie are cativa. Sunt aia care vin cu viteza din spatele tau si care fac partia in 30j de secunde. Ii enerveaza pe schiorii normali care savureaza partia, dar si cometele ii gasesc enervanti pe aia normali si asa acest razboi al vitezei se poarta de secole intre cele doua categorii.

SNOWBOARDERUL ORDINAR
aka cel mai fitos ceva de pe partie. Simt un impuls nebunesc sa trec cu schiurile peste creierul lor neted ca zapada la prima ora a diminetii cand ii vad cum dupa ce au racait un metru din partia mea pretioasa lasand GHEATA in spate cad intentionat in cur fix in mijlocu partiei si raman acolo cat vrea coiu lor. Si daca indraznesti sa le arunci zapada in fata se jura pa placa lor scumpa ca te bat. Ha ha. Fac partia de 50 de ori mai repede ca ei.

Da. Cam atat. Restu sunt prea neimportanti ca sa fie mentionati.

HEPI NIU FACHING IAR!