joi, 15 iulie 2010

Pantofi


Ah. nu pot spune ce inseamna pantofii pentru mine!

sunt mai mult decat doua chestii care iti protejeaza piciorul de taieturi, luxatii, praf, apa, frig etc.

sunt niste fiinte. au pana si propria camera [cuat da pantofi]. se dau cu creme [da pantofi]. ii lustruiesc. le scot pietricelele din santuletele de pe talpa. ii dau cu spray si le pun pliculete de ceai de menta sa nu miroasa. le schimb lunar flecurile. ii iubesc.

nimic nu ma face mai fericita decat ma fac pantofii. cand sunt trista, ma gandesc la pantofi rosii cu tocuri stiletto si zambesc.

de cand sunt mica imi plac [bine, p'atunci nu eram asa rafinata ca acum.]. eram o adevarata colectionara [si inca sunt!]. am fost prima din parcu in care ma jucam care avea adidasi cu luminite care se aprindeau cand calcam! deci da!

acuma am pantofi de toate felurile: wedges [cu talpa da lemn], cu toc conic, cu platforma, cu toc stiletto, cu T-bar, pumps, sling-backs, Mary Jane's, peep-toes, oxfords, cu baretuta in jurul gleznei, decupati in interior, decupati pe ambele parti, cu varf rotunjit, d'Orsay, cu baretute, cu fermoar, botine, cizme peste genunchi, ghetute, si pot continua da ma doare mana deja :D

Dar am observat o chestie: n'am nici o pereche de balerini :)) da o sa fac rost si de daia!

Shoes are my life.

Mareee

D'abea astept sa ma ia in brate dinou, sa astept valurile sa'mi racoreasca picioarele, sa imi faca paru sarmos si plin de sare ca sa am pe ce consuma samponu, sa culeg scoici, sa alerg pe tarm in fiecare dimineata.
Sa stau pe plaja sa ma tolanesc la soare, sa beau o bere care intre timp s'a incalzit si sa'mi port ochelarii in forma de inimioara. o sa fie superr!
Si o sa ma duc la sala zilnic. si o sa mananc fructeee! si o sa beau vin rose dintr'un butoias dragut.
Da' o sa'mi fie dor de [i]ele, măă!

California girls
We're unforgettable
Daisy Dukes
Bikinis on top
Sun-kissed skin
So hot
We'll melt your Popsicle
Oooooh oh oooooh
Te iubeeesc atunci cand nu esti cu mineee si
M-am saturaaat sa mint frumos, sa spun ca mi-e bineee!
Te iubeeesc cand stai departe de mineee si
Spui ca-s ciudat si-un pic defect, dar stiu ca-s perfeeect...!

Te iubeesc!


... chiar daca nici nu stiu cum te cheama, tu, handsome stranger cu breton old-school, care te uitai la mine mancand pufuleti :)
atat.

miercuri, 14 iulie 2010

Blestemul bicicletei

muhahaaaa
Mi'am luat bicicleta :) e draguta, cu toate ca n'are viteze, e fara bara, cu mov si cu argintiu :) si are cosulet, ba!
Da', ca sa pot sa ajung acasa, a trebuit sa ma avant pe strazile primejdioase ale Bucurestiului, ca aici, in Militari nu's dinalea pt. biciclete. Adica... daca e cartier muncitoresc, ce?! Aici nu exista oameni?!
Printre alte obstacole, a trebuit sa ocolesc:
-stalpi de telegraf asezati in mijlocul trotuarului [care mai e si "lat" de 1 metru]
-babute/ cotoroante care se opresc in mijlocu drumului si mai sunt si obeze si se sperie de biciclete
-masini pe jumatate parcate pe trotuar, si alte masini care sunt in totalitate parcate pe trotuar [io refuz sa cred ca spatiu ala multu pe care il ocupa defapt e destinat parcatului da masini]
Dragut nu? Si Base ne "indeamna" sa fim eco, sa mergem cu bicicleta. Da pe unde drecu sa mergi cu bicicleta? Or fi inventat una cu elice si nu stim noi.
De ce se mira romanii ca vor sa ne dea afara din UE?! NU E ASA DE EVIDEENT?! Ca pe langa tiganii si tiganosii care emigreaza "sa castige si ei un ban cistit", noi n'avem decat 70 km de piste de biciclisti [pentru care s'au mai si alocat 5,9 milioane de euro] de pe care se ia vopseaua si pe care toata lumea calca [si daca mai e vreun biciclist civilizat care le zice sa se dea la o parte, il injura pala parca le'au omorat mamele]. Asta e Romania. D'abea astept SA PLEC DRACU DIN TARA ASTA DE TOT RAHATUUU!

marți, 13 iulie 2010

M'am saturaaaaat

[stiu ca n'am mai scris de mult(isor), da' am un motiv intemeiat (sper)]

M'am saturat. M'am sa-tu-rat. M'am s-a-t-u-r-a-t!!
M'am saturat sa fiu urmarita prin muzee de toti idiotii, care mai apoi sa ma puna sa le fac si lor o poza, ca vezi doamne, singuri nu pot.
M'am saturat sa ma claxoneze pe strada toti obsedatii sexual si toti pedofilii numai pentru faptul ca port pantaloni scurti, si, fata de pitiponcele care cred ca au secsăpil, eu am facut un efort si M'AM EPILAT PA PICIOARE SI LA SUBRAT!
M'am saturat sa ma simt vinovata pentru fiecare decizie pe care am luat'o, ca daca am luat decizia aia, inseamna ca am ales ceva in favoarea mea.
M'am saturat sa fiu ignorata, sa stau toata ziua in casa sau sa ma plimb singura prin Romana.
M'am saturat sa cred ca am prieteni, ca nu am, si chestia asta nu o stiu de azi, de ieri, M-AM PRINS DE MULT, hăhăhă. Sau poate ca am prieteni, dar numai part-time, gen.
M'am saturat sa fiu copiata. Nu ma mai copiati frate! Cum am venit la scoala tunsa nustiu cum, cum s'au luat toti dupa mine. Cum am zis ca imi iau platforme la premiere, hop-top toti si'au luat [exceptie face Monii, pa care io am pus'o :)]. Nu'i corect sa vin eu cu o idee pe care toti sa si'o insuseasca! :|
M'am saturat de toti si toate, pe toti cei care va iubesc si v'am iubit, VA URAAASC! [desigur, Monii face exceptie :)]