miercuri, 1 septembrie 2010

Vreau sa fiu indragostita dinou. Duc dorul dragostei pentru prima data in viata mea. Vreau s'o respir, s'o gust, s'o ating.

Si asa fata si baiatul stateau intinsi pe iarba. Ea ii vorbea cu citate de dragoste invatate din carti, el se mira cat de frumoase erau cuvintele ei. Ei traiau in dragoste, ei traiau cu dragoste.

"Daca as fi trait, te-as fi iubit toata viata!"
Incepe scoala. Si o sa'mi vad iar minunatii colegi, o sa stau iar in minunata mea banca si minunatii mei profesori o sa imi faca observatie ca vorbesc. O sa ma asez dinou pe calorifere, o sa mananc din pufuletii lu Alinda, o sa macin diou asflatu din curtea scolii plimbandu'ma airea p'acolo, sa consum de 2 ori mai repede sticlutele de parfum [ca na, la scoala tre' sa avem mirosuri distinctive]. Se pare ca anu asta scolar vine cu o noutateee: aparatu meu dentar de care toti scandalagii [!] o sa faca misto. Si o sa stau iar de serviciu certandu'ma cu Dana cine sa stea sus/jos, o sa incep dinou cautarea pixului preferat, o sa ma scol de la 8 jumate si o sa ma culc la 12 noaptea, o sa termin cartile de dragoste ca pe pliantele despre Cora [eu le citesc :P :)]. In premiera, o sa scriu pe blog impresii de la scoala, cine pe cine [asa] si alte cacaturi mondene.
O sa port dinou tricouri albe si plovere laaargi. Si blugi. Si skate shoes. ZILNIC.
O sa fac rezumate la 192618293682 mii de texte pe care o sa fiu obligata sa le citesc, o sa stric penita stiloului pe la olimpiadele lu peste, o sa fac portofolii, proiecte si postere. O sa'mi storc creierii sa scriu o ceva ca lumea pentru revista clasei [ceva cu care diriga sigur o sa'mi dea in cap, pentru ca anul asta SIGUR o sa scriu ceva de dragoste]. O sa ies la tabla la mate ca profu sa'mi zica ca "e ceva stricat la mansarda" si o sa ii ascult glumele deplasate timp de 4 ore pe saptamana.
Pana la sfarsitul vacantei [care se "cam" apropie], continui sa ma rog cu credinta si nadejde ca nimeni nu se transfera la/din clasa noastra. amin.

marți, 31 august 2010

Nimeni nu iti este mai strain decat o persoana pe care ai iubit'o candva, nu? Imi e dor sa iubesc. Imi e dor de sentimentul ala de "fluturi in stomac". Imi e dor de zambetul ala care zice "indragostita" pe care il purtam odata cu mandrie. Imi e dor sa stau 1 ora in baie pentru ca stiu ca trebuie sa arat cat de cat decent :)). Si imi e dor de sentimentul de frica starnit de gandul ca totul e un vis si s-ar putea termina oricand, impotriva vointei mele. Si mai imi e dro de mersul meu stangaci pe tocuri si de calcatul in gropi pentru ca pe cer e o adevarata gradina zoologica!
Si parca chiar atunci cand ma simt mai singura, mai trista si mai ofilita, toate persoanele din jurul meu au pe cineva si eu NU. Toate au pe cineva care sa le faca sa se simta de parca sunt singurul lucru din lume care conteaza, numai eu nu. Eu sunt singura care trebuie sa manance o ciocolata de una singura, sa rada de ce isi aminteste si sa isi inece amarul intr-um meniu KFC. De una singura [poate pentru cei ca mine au ramas acele mese cu un singur scaun prin restaurante si cafenele :-??]. Si vacanta se termina, iar eu o sa fiu nevoita sa incep sa port ciorapi. Groaznic.
Si in fiecare seara ma voi gandi cum eu sunt singura fara viata sociala si o sa citesc 10283947204739179739473284 carti de dragoste, poate-poate o sa gasesc prin paginile uneia "Tips pentru a-l cuceri pe sigurul tip dragut ramas". Si o sa'mi imaginez cum e sa fiu Lotte/Ghiocela/Eva/Anda/Maitreyi/Peach sau alte prezente feminine de prin carti.
Si de Revelion, o sa ridic paharul cu speranta ca n'o sa raman singura toata viata. Iupii.