joi, 24 iunie 2010

IL IUBEEEESC! ah, as vrea sa merg pe toate strazile Bucurestiului desculta si sa strig asta, si as vrea sa ma auda dracu si el! macar sa ma injure, sa'mi dea de veste ca a prins mesajul, pentru ca nu mai pot tine sentimentul asta prea puternic si prea greu de controlat numai pentru mine! vreau sa ma auda, vreau, vreau, vreaaaau! nu mai suport tacerea asta, ma simt de parca as fi surda si vreau sa tip, sa'mi reamintesc sa mai respir pentru ca uneori mai uit, sa mi se intample ceva nou, sa nu ma mai urasca el...
Parca in fiecare secunda care trece fara sa vorbesca cu mine [si inca cate mai sunt, ohoo!] simt ca l'as putea pierde, ca i s'ar putea intampla ceva rau... :-< il iubesc prea mult ca sa il pierd de tot!
Tot ce'mi doresc acum este el... as face orice pentru el, dar as vrea sa se termine chinul asta, durerea asta pe care TREBUIE sa o suport in tacere ca ceilalti sa nu ma judece!

Luuuuv.

Ca sa nu ma mai intrebati de ce il plac/iubesc, am zis sa le scriu sa va lamuriti dracu!

Deci... :)
- parul- n'ai cum sa'l treci cu vederea [doar ii acopera toata fata] dar e asa draguuuuut :)
- ochii- inocenti. si draguti. si umbriti de gene luuungi si neegre =P~
- gura- era logic nu?
- felul in care sta pe banca- mda. daca imi place si asta, ce?
- felul in care merge- hotarat... sau sa zic masculin? ;;)
- vocea- chiar daca Alexa zice ca vibreaza banca cand vorbeste.
- privirea- ah. privirea lu galesa! [si nu e incruntat, Alexa!]
- zambetul- iiii. e asa dragut cand zambeste!
- faptul ca e naiv- e dragalaaas!


Si, ma rog, ca sa'mi fie mai usor, zic doar ce nu'mi mai place la caracteeer:
- ca se supara repede
- ca atunci cand se supara [pe mine], il impaci foarte greu

:) Dar il iubesc. Mult!

miercuri, 23 iunie 2010

Tracklist pentru indragostitii ca mine

Sa incep cu indragostitii TRISTI - grupa din care fac parte si eu

1. James Blunt- "Goodbye my lover"
2. Crowded house- "Don't dream It's over"
3. Nick Jonas and The Administration- "Who I am"
4. Taylor Swift- "White horse"
5. Katy Perry- "Thinking of you"
6. Plain White T's- "Write you a song"
7. The Beatles- "Yesterday"


Si acum, pentru indragostitii OPTIMISTI - ma rog, eu nu cred ca exista asa ceva, dar daca or exista, nu vreau sa se simta neglijati

1. Lena- "Satellite" [cu dedicatie fara nr fara nr de la mine pentru el <3 ]
2. Deep Blue Something- "Breakfast at Tiffany's"
3. Nick Gilder- "Hot Child in The City"
4. ABBA- "Take a chance on me"
5. Sixpence None The Richer- "Kiss me"
6. Pet Shop Boys- "Always on my mind"
7. Colbie Caillat- "Falling for you"

Stiu ca unele piese sunt vechi, dar... nu sunt versurile cele care conteaza? ;;)
Si, ca sa nu intrebati dupaia, DA, eu chiar ascult melodiile alea.

Mi'e dor.


Mi'e dor de atît de multe lucruri. Nici nu ştiu cu ce sa încep... As vrea sa plîng, sa plîng mult, pana cand simt ca nu mai am deloc lacrimi, ca s'a epuizat rezerva.
Mi'e dor de el... ca si cand nu l'as mai fi vazut pe 150809405906793 secole... atat de dor îmi e de el. daca am fi numai noi doi pe lume [bine, bine, si cu moni, alexa si geo!] l'as lua in brate si m'as ruga sa nu ma judece...Si l'as strange asa de tare, ca si cand ar disparea peste cateva ore si as vrea sa'mi satisfac pofta de el, altfel va fi prea tarziu. Si l'as saruta de multe, multe ori. Si desigur as incepe sa plang si sa zambesc ca o proasta indragostita.
As vrea sa treaca zilele mai greu... Clasa a 7a... Nu mai am decat 2 ani sa'l iubesc. Sau mai bine zis, nu mai am decat 2 ani sa ii arat ca il iubesc. Timpul trece asa de usor, ma simt batrana.
Il iubesc asa de mult. Cu fiecare pas, cu fiecare treapta coborata, cu fiecare metrou schimbat, cu fiecare cantec care il ascult, cu fiecare floare culeasa, cu fiecare lacrima varsata il iubesc din ce in ce mai mult. Si as vrea ca si el sa stie asta. Daca as muri, sper ca Alexa ar respecta instructiunile date, si i'ar da si jurnalul meu, plin de pagini despre el, cu cuvinte sterse din cauza lacrimilor, cu desene caraghioase, cu vise care nu se vor implini. Si mi'as dori ca el sa'l citeasca, desi i s'ar parea ciudat sa citeasca despre el insusi.
O data am citit un mail in care scria ca in fiecare seara, o persoana se gandeste la mine inainte sa adoarma. Si am mai citit mailul odata, si inca odata, si inca odata, si de multe, multe ori. Si de fiecare data mi'am dorit ca el sa fie acea persoana. Mintea mea imi zicea ca nu, dar inima zicea ca da. In fine, am ramas confuza... Dar ar fi asa frumos ca el sa fie acea persoana!
Mi'e dor de zambetul lui. Mi'e dor de vocea lui. Mi;e dor de mirosul lui. Si mi'e dor de parul lui. Mi;e dor de tot ceea ce reprezinta EL.
Si, parca, de fiecare data cand se supara pe mine, si cu fiecare lucru care mi'l reproseaza il iubesc din ce in ce mai mult.

It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.

De ce sa amanam iubirea?! wtf.


Diriga zicea: "ce v'a apucat pe toti cu dragostea asta tocmai acuma, cand incep olimpiadele! lasati'o acuma, ca o sa aveti timp dupa ce terminati scoala sa iubiti cat vreti!". dar oare se gandise ca dupa ce terminam scoala [prin scoala se intelege generala, liceu, facultate] o sa ne chinuim sa gasim un job bun si o sa ne cufundam in munca sa castigam si noi ceva? ca dupa aceea poate ne dorim sa fim "business womans", care pun cariera pe primul loc si nu mai au nimic altceva de facut pana pe la 30-35 de ani? si dupa varsta aia, nu numai ca nu te mai ia nimeni de nevasta, dar iubirea o sa fie cu siguranta "singurul lucru de care ne mai arde" atunci.
Cum sa nu iubesti cand esti inconjurat de colegi de sex opus, care chiar daca in 1-4 erau urati, acum vrei sa'i iei de guler si sa fugi cu ei departe? Cum sa te abtii de la iubareala cand poti foarte usor sa chiulesti ca sa stai in parc sa visezi cu ochii deschisi? Cum sa nu iubesti cand imaginatia cuiva nascoceste cele mai frumoase si mai inocente declaratii de dragoste? Cum sa nu iubesti cand clocotesc hormonii in tine [:))]? Cum sa nu iubesti cand la o petrecere, dupa cateva pahare [saau sticlee...] imaginatia iti joaca farse si a doua zi te trezesti in bratele tipului pe care il placi? Cum sa nu iubesti cand TOATA LUMEA IUBESTE, numai tu nu? CUM?

"Peach" de Elizabeth Adler


Probabil ca din ce va voi povesti eu n'o sa intelegeti nimic. Dar nu conteaza, CITITI CARTEA SAU ARDETI IN IAD.
Deci, in carte este vorba despre o fata pe nume Peach de Courmont, care provine dintr'o familie foarte bogata. Bunicul ei a fost proprietarul [parca... :-?] firmei "de Courmont" care producea automobile. Leonie era bunica ei, o tanti foarte inteleapta. Peach mai avea si doua surori: Leonore [cea mai mare dintre toate] si Lais [ceva de genu "cea mijlocie", ca Peach era cea mai mica].
In carte mai e vorba si despre un baiat orfan, Noel Maddox, care o cunoaste pe Peach cam de cand aveau amadoi 9 sau 10 ani [ceva de genul], cand ea si bunica ei s'au dus la orfelinatul unde statea Noel ca sa faca nustiu ce donatie.
Ma rog, intre timp Lais este impuscata, intra in coma, si cand "revine" dinou e paralizata si sia perdut memoria [ce minunat].
Noel si Peach se mai intalnesc cative ani mai tarziu. Noel fugise de la orfelinat si se ocupase tot cu ceva cu masini si obtinuse un post foarte important la nustiu ce firma.
Ma rog, pana la sfarsit mai intervin cateva cacaturi minore, dar astia doi raman impreuna pana la urma. Deci e cu Happy end!

Oooo. Imi vreau prietenii inapoi!


Prietenii adevarati. Prieteni cu care sa ma cert, ca mai apoi sa incepem sa radem unul de supararea celuilalt si sa ne impacam >:D<
Si prieteni carora sa se zic secretele mele fara sa'mi para rau mai tarziu, dar care sa imi zica si ei secretele lor.
Prieteni care sa'mi citeasca jurnalul si eu sa il citesc pe al lor.
Prieteni carora sa le povestesc fanteziiiile meeeele [=P~] nebunatice. Da' nu cred ca vreau sa le aflu pe ale lor :-ss
Prieteni cu care sa'mi scriu scrisori, chiar daca stau toata ziua de vorba cu ei si stau la cateva blocuri distanta de mine.
Prieteni care sa inteleaga de ce dracu il iubesc asa de mult [cacat. iar revin la dragoste.] si sa inteleaga ca nu pot schimba asta, si care sa ma asculte ore intregi cum zic "e asa dragut. tot timpul e dragut, da' cel mai dragut e atunci cand zambeste. n'ai vazut cat de dragut e? e asa minunat cand vorbeeeste! mi'e dor de el, desi nu l'am mai vazut de 5 minute. dar merge asa draguuuuut! totul e dragut la el, nu ti se pare? e asa adoraaabil!" si sa zica "nu" hotarat [ca daca zic "da", ii strang de gat!]
Prietenia e un lucru frumos, dar n'am inteles niciodata ce dracu e defapt.
Prietenii mei sunt singurii care m'au vazut dansand, singurii care m'au vazut DUPA ce m'am imbatat si care a doua zi au impartit cu mine "remedii anti-mahmureala", singurii cu care am facut karaoke, singurii pe care i'am luat la doarma la mine, singurii care m'au vazut nemachiata si cu bigudiuri in cap :) si ii iubesc pe toti.
Majoritatea prietenilor mei sunt fete, dar sunt si cativa baieti [nu multi, si cat mai urati, ca sa fie de treaba si sa nu ma indragostesc naiba de ei]. Si toti sunt asa adorabili cand urlu "poza da gruuup" ca mai apoi sa ne zgaim toti la aparatu foto si sa ne cenzuram meclele.
Va iubesc ba!

marți, 22 iunie 2010

Iubiiire Iubiiire


si nu, nu e reclama idioata la biscuitii aia idioti [sau ce or fi ei]

O simti, o daruiesti, daca ai noroc o si primesti inapoi. te invaluie, te distruge, te face fericit. te face, te desface, si in urma ei ramai o persoana trista, cu totul diferita fata de cum erai inainte de indragostire.

Toata lumea iubeste. Bunicii, parintii... chiar si noi. Sau mai bine zis: chiar si EU.

Iubirea e frumoasa, e un subiect tabu, e un blestem, e o binecuvantare.

Ma intreb de ce nu invatam iubirea la scoala. Invatam matematica, romana, fizica... dar nu si cum sa iubim. Iubirea este primul si ultimul sentiment pe care il simtim, dar totusi trebuie sa o descoperim singuri.
Si atunci cand suntem la inceputul expeditiei, ne impiedicam de obstacole ridicole si sfarsim plangand.

Multi au scris despre iubire si ca sa aflu ce e, am citit acele carti, dar parca ideile lor se bateau cap in cap si n'am mai inteles nimic.
Ati gugalit vreodata "iubire"? Nu e nimic interesant de zis despre ea. Sunt numai facaturi si poze modificate pe programe tampite de catre pitipoance sentimentale.

Sa ma invete cineva ce e iubirea!

Ploaie.


As vrea sa ploua. Am citit undeva ca ploaia spala oamenii de pacate.
Daca ar spala si creierii...
Il stiu pe unu care a luat un sapun si sa spalat in ploaie. Tipul ala stia sa se distreze. Stia sa bea cu masura. Stia sa faca glume bune. Stia sa isi flexeze genunchii ca sa imi dea senzatia ca nu sunt singura din club care danseaza.
Dar nu era iubitul meu. Era doar un tip de treaba. Si era urat.

Dar ce fac? Deviez de la subiect.
Ploaie ploaie ploaie.
Nu e bine sa te prinda ploaia pe drum cand ai ceva de dantela pe tine... Iti e frig si parca nu esti nici ud nici uscat. E ceva incert si aiurea.
Imi place ploaia. As vrea sa mi se intample ceva rau... si sa ma internez la spital. Sa vedem ATUNCI cui ii mai pasa de mine.
Cu apa de ploaie se fac farmece. Si eu am fost tentata sa fac abracadabra si totul sa fie cum mi'am dorit eu. Dar m'am gandit: daca am face cu totii asta... atunci nimeni nu va mai avea propria vointa. Si poate ca in loc de Base am avea'o pe Cramen Harra sau Mama Omida.

Iar am zis tampenii. Nu pot vorbi despre un subiect anume. E ca la Speakout.

"Invitatia la vals" de Mihail Drumes


cum cartile sunt singurele care ma ajuta sa'mi iau gandul de la el o sa scriu o serie da postari despre cartile ce'mi place si, mai ales, de ce imi place :)

"Invitatia la vals" e o carte frumoasa. O carte care arata ca pana si cei mai insensibili pot iubi cu pasiune, dar si cei angelici pot sa fie BAD :>
Tudor Petrican este un elev in clasa a VII a [pe atunci nu erau structurate clasele ca acum] care, la scoala, este un elev eminent, iar in afar scolii e nebunatic si isi face de cap cu femei mai in varsta.
El locuieste la o gazda, la mansarda, si o "ocheste" pe Micaela din momentul in care ea si sora ei se muta in apartamentul de langa el.
Incearca de mai multe ori sa o cucereasca, fie invitand'o la sosea [pe atunci, soeaua reprezenta locul de intalnire al indragostitilor si nu biroul curvelor, ca acum], fie la teatru, fie scriindu'i scrisori [ca n'aveau mess sau chat], dar incercarile lui sunt zadarnice.
Ia cititi si voi cartea, sa ajungeti si la sfarsitul [tragic] al povestii.

Si acum, cateva citate:

"sa descoperi in ochii mei marea dragoste pe care ai sadit'o si pe care nu poti s'o sfarami orice ai face pentru ca e opera ta, nu a mea."

"In definitiv, ce [altceva] e dragostea decat o taina pe care o ascund indragostitii si o poarta in umbra, de frica luminii?"

luni, 21 iunie 2010

el.


pentru ca nu mai pot rezista! il iubesc asa de mult! si asta a devenit asa de... enervant. nu vreau sa'l mai iubesc. e ca un vis prea frumos ca sa fie adevarat...

si chiar e bine sa iubesti atunci cand dragostea iti este impartasita.

cand nu e, atunci totul se schimba. si diferenta dintre "a placea" si "a iubi" nu este numai felul in care se scriu...
si mie imi place sa plutesc pe alei, si nu sa merg, si mie imi place sa fiu tinuta in brate si sa mi se spuna "te iubesc". si mie imi place ca o alta mana sa se tina de a mea si sa impart portia de Crispy Strips de la KFC cu altcineva [nu cu Alexa]. si mie imi place sa ma plang ca imi e frig si el sa vina sa ma incalzeasca. si mie imi place ca cineva sa ma opreasca pe alei ca sa ma sarute si sa culegem toamna castane. sunt si eu om, nu merit asta?

ah... dragostea e plina de deziluzii. si la inceput e ca o stanca abrupta, dar pe varful muntelui stii ca vei gasi floarea-de-colt. uneori ma intreb daca sunt facuta sa iubesc, daca acele deziluzii ma vor opri sa simt asta, daca merita ca seara sa plang si urmatoarea zi sa port masca fetei care rade si se distreaza nestingherita. pentru ca mi se pare ca rasul nu e al meu. daca oamenii nu si'ar ascunde sentimentele poate toti am fi fericiti.

pentru cateva secunde, am fost fericita si chiar am crezut pentru prima oara ca sunt cu adevarat frumoasa si simteam ca nu voi mai plange niciodata din tot felul de prostii... dar apoi fericirea mea a luat sfarsit. e un lucru oribil sa distrugi primi fiori ai dragostei din sufletul cuiva, si cei care fac asta nu mai sunt prietenii mei, sau colegii mei... ei nu mai sunt oameni din acel moment. si pe el... pe el mi'as dori sa nu'l mai vad nicioadata... sa se evapore pur si simplu din raza mea vizuala, sa'l uit si sa uit ca am putut simti ceva adevarat si profund pentru un om ca el.

eu sunt tot timpul cea care consoleaza, cea care zice "totul va fi bine" orice s'ar intampla, cea care are mereu un zambet tampit pe fata si cea pe care o pufneste rasul la inmormantari. oare s'a gandit cineva, in afara de Alexa, Moni si Geo, sa ma consoleze, sa ia un pachet de servetele si o caserola de inghetata si sa isi petreaca jumatate de zi sau mai mult ca sa boceasca cu mine?

asta am avut de zis. as vrea sa simt si eu iubirea, atat daruita cat si primita inapoi :-<

lucruri enervante.

lucrurile enervante sunt multe, si se impart in doua categorii:
-lucruri care ma enerveaza pe mine
-lucruri care nu ma enrveaza chiar asa de tare pe mine

da' azi n'am sa vorbesc decat despre prima categorie. o sa zic si de a doua, da nu acuma, altadata :)
[o sa fac asa, ceva gen "top 10"]

10. prosoapele ude- sunt da tot rahatu. cine s'ar sterge cu un prosop ud din moment ce vrea sa INDEPARTEZE apa de pe el?!

9. hipstarii- doamneee, ii urasc! n'a sesizat chiar nimeni ca sunt ca o invazie asupra lumii noastre pasnice? un hipstar aici, unu acolo, unu dincolo... despre asta vorbesc!

8. Alinda- pentru ca nu'i sta mintea decat la Harabor, Maya si Coco. si e enervanta de cum deschide gura.

7. citatele de dragoste- zic strict despre alea [prea] siropoase

6. replicile de agatat flosite de cocalari- gen "ai o hartaaa? m'am perdut in ochii taaai". hai valea.

[ohooo... am intrat in top 5 :> ]

5. ken- da, exact, ken a lu' barbie. nu e bun decat ca sa mimezi ca o fute. si atat.

4. vorbaretii de pe mess- sau printesele care comenteaza de celulita mea de tip 1 cand ele au tip 4, sau cele care vad ca sunt DND dar totusi se trezesc vorbind cu mine, sau alea care ma pun sa le fac lipeala cu cutarica. INCETATI.

3. Geoana- pentru ca e rrrarrrrait.

2. meciurile- pentru ca nu vand nimic intelectual in a sta si a te uita la un teren verde de fotbal [ca cam ala e singuru care se vede], a mai urla putin cand da echipa preferata gol si in a puti a chipsuri si bere ieftina toata noaptea. nu e dragut.

[si acuuum, mult-asteptatul loc 1 :> ]

1. dragostea- pare ciudat sa urasti dragostea, dar ma refer la o chestie de genul "eu il iubesc, el nu". da, oameni buni, asta urasc eu si cred ca si multi altii. este un sentiment asa de... oribil sa iubesti, dar sa nu fi iubit, sa incerci sa ascunzi dar sa rosesti din prima clipa cand il vezi...

si asta a fost. top 10.