miercuri, 23 iunie 2010

"Peach" de Elizabeth Adler


Probabil ca din ce va voi povesti eu n'o sa intelegeti nimic. Dar nu conteaza, CITITI CARTEA SAU ARDETI IN IAD.
Deci, in carte este vorba despre o fata pe nume Peach de Courmont, care provine dintr'o familie foarte bogata. Bunicul ei a fost proprietarul [parca... :-?] firmei "de Courmont" care producea automobile. Leonie era bunica ei, o tanti foarte inteleapta. Peach mai avea si doua surori: Leonore [cea mai mare dintre toate] si Lais [ceva de genu "cea mijlocie", ca Peach era cea mai mica].
In carte mai e vorba si despre un baiat orfan, Noel Maddox, care o cunoaste pe Peach cam de cand aveau amadoi 9 sau 10 ani [ceva de genul], cand ea si bunica ei s'au dus la orfelinatul unde statea Noel ca sa faca nustiu ce donatie.
Ma rog, intre timp Lais este impuscata, intra in coma, si cand "revine" dinou e paralizata si sia perdut memoria [ce minunat].
Noel si Peach se mai intalnesc cative ani mai tarziu. Noel fugise de la orfelinat si se ocupase tot cu ceva cu masini si obtinuse un post foarte important la nustiu ce firma.
Ma rog, pana la sfarsit mai intervin cateva cacaturi minore, dar astia doi raman impreuna pana la urma. Deci e cu Happy end!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu