sâmbătă, 12 martie 2011

Cea mai idioata sambata din viata mea de pana acum.

De ce? De asta:

-diriga nervoasa care vrea revista gata weekendu asta da' abea luni ne aduce articolele sa le aranjam
-trei ore pe holul policlinicii ca sa mi se dilate pupila si sa nu mai vad toata ziua
-cearta cu Ana
-cearta cu mai mult de un sfert din lista de messenger
-bataturi de la tocuri prea inalte ca sa fie comode
-dioptrii care au ajuns la -4,5 [asta e mult. foarte mult.]

Dragut nu?

vineri, 11 martie 2011

Unde cauti tu,
Unde cauti tu iubirea?
Nu stii ca-i aici?

joi, 10 martie 2011

"Cel mai dureros lucru in dragoste e ca sufletul ti-l fura, de obicei, cel ce are mai putina nevoie de el." [I. L. Caragiale]

marți, 8 martie 2011

Coco.

Trebuia sa scriu o postare si despre Coco Bisexualul Poet cu hanorac cu SCLI-PICI. [ha!]

Ce sa zic despre Coco? Pai e Coco. E mai mare ca mine cu 49 de zile/7 saptamani fix. Dupa ce m'am uitat in calendar, am descoperit ca e nascut intr'o zi de luni [pe 8 decembrie, remember?]. Dupa spusele sale, are 1,73m inaltime [inalt ca braduu] si chiar n'am retinut cate kg.

PENTRU TOATE GAGICILE CU PIEPTU' MARE SI CURU' FRAGED: NUMARU' DE TELEFON AL LU' COCO ESTE: 0761558271 [e pe bune, sa moara sora geamana vitrega a lu' Monii]

Ce mai e de zis despre Coco? Pai se amuza relativ repede la glumele mele tampite, zice ca ma frec la bombonica, e foar-te pervers [foarte], are hanorac de pitiponc [e masculinul de la pitipoanca], nu fumeaza [sustine ca...]; dupa ore de gandire profunda, am decretat ca face sex prea mult; chiar daca a avut medie mica la mate, are scoala vietii, liceul vietii, facultatea vietii si si'a mai dat si doctoratul in viata!
Coco are muulte bratari, banuiesc ca are chiar cu sutele intr-un seif secret unde are si un dildo :)); e si putin narcisist, daca stau sa ma gandesc; trebuie sa'i zici ca e secsi, altfel ii ranesti sentimentele. E fragil ca... [dati exemplu de ceva ce vi se pare fragil]. A, si trebuie bagat in seama la scoala.
Coco are clasa la etaj, deci cand Aida zice ca exemplu de propozitie la pronume "cineva acolo sus ma iubeste" putem inetrpreta cu usurinta.

Cam atat despre Cocut cel Micut. :)

luni, 7 martie 2011

o sa irosesc ce de'a 100-a postare pe chestia asta.

Vreau sa iubesc. Vreau. Acum. Vreau sa fiu indragostita, sa rad ca proasta 10/10 minute in pauze pana raman fara aer, sa nu fiu atenta la ore, sa o sun pe Moni la unu' noaptea sa vorbim despre el.
Adica... nu ca nu as fi indragostita. Hai sa dam cartile pe fata: sunt indragostita. Eu am zis'o, va las sa'mi scoateti ochii cu ea. Na.
Dar nu mai e ca la inceput. Nu mai am manifestari tampe de fata indragostita. Pot spunde ca ma comport chiar... decent, ca sa nu zic normal.
Poate si el si'a pierdut harul [:))] de a ma face sa ma indragostesc de el, da asta e, tot il iubesc. Si tot mai astept sa vina la mine, si fara nici o explicatie prea logica, sa ma sarute pe hol, asa, in vazu' lumii si al aleia care striga "s'a sunat, il clasaa!" :">. Spontan :). Si cica romantic. Si, ca prin minune, sa scriu dinou post'uri de dragoste si compuneri siropoase.