miercuri, 14 iulie 2010

Blestemul bicicletei

muhahaaaa
Mi'am luat bicicleta :) e draguta, cu toate ca n'are viteze, e fara bara, cu mov si cu argintiu :) si are cosulet, ba!
Da', ca sa pot sa ajung acasa, a trebuit sa ma avant pe strazile primejdioase ale Bucurestiului, ca aici, in Militari nu's dinalea pt. biciclete. Adica... daca e cartier muncitoresc, ce?! Aici nu exista oameni?!
Printre alte obstacole, a trebuit sa ocolesc:
-stalpi de telegraf asezati in mijlocul trotuarului [care mai e si "lat" de 1 metru]
-babute/ cotoroante care se opresc in mijlocu drumului si mai sunt si obeze si se sperie de biciclete
-masini pe jumatate parcate pe trotuar, si alte masini care sunt in totalitate parcate pe trotuar [io refuz sa cred ca spatiu ala multu pe care il ocupa defapt e destinat parcatului da masini]
Dragut nu? Si Base ne "indeamna" sa fim eco, sa mergem cu bicicleta. Da pe unde drecu sa mergi cu bicicleta? Or fi inventat una cu elice si nu stim noi.
De ce se mira romanii ca vor sa ne dea afara din UE?! NU E ASA DE EVIDEENT?! Ca pe langa tiganii si tiganosii care emigreaza "sa castige si ei un ban cistit", noi n'avem decat 70 km de piste de biciclisti [pentru care s'au mai si alocat 5,9 milioane de euro] de pe care se ia vopseaua si pe care toata lumea calca [si daca mai e vreun biciclist civilizat care le zice sa se dea la o parte, il injura pala parca le'au omorat mamele]. Asta e Romania. D'abea astept SA PLEC DRACU DIN TARA ASTA DE TOT RAHATUUU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu